Wat bekokstoven Westerkaatje en Gaer?

Wat bekokstoven Westerkaatje en Gaer?

Trattoria

Westerkaatje is al 25 jaar een begrip in culinair Rotterdam. Voor de verrukkelijke mediterrane keuken en bourgondisch tafelen in een stijlvolle entourage is het meer dan goed toeven in Rotterdam-Noord, de trattoria. Dat weet ik uit ervaring!

Traiteur

Daarnaast heeft Westerkaatje al enkele jaren een héérlijke zaak in de Lusthofstraat in hartje Rotterdam-Kralingen, de traiteur.
Want hier kies je uit de rijke Westerkaatje-keuken verrukkelijke gerechten en zalige zoetigheden om mee naar huis te nemen of ter plekke te nuttigen. Dat kan in de sfeervolle zaak zelf of – aanrader! – op het zonovergoten terras. Neem dat maar van mij aan.

Westerkaatje Kralingen, zusje van Westerkaatje Noord

Alles voor keuken en tafel

Evenals bij grote zus “Noord” ben je ook in Kralingen aan het juiste adres voor delicatessen als smaakvolle olijfoliën, fijne conserven en mooie wijnen, maar ook aardewerk, kookboeken en veel meer attributen die bij jou thuis vreugde brengen in keuken en aan tafel.

Olijfolie, conserven, keukenattributen… Keukenwalhalla!

En wat draagt er in huis nog meer bij aan functionaliteit, smaak, gemak en stijl? Juist ja, gietijzeren pannen, met name de gietijzeren pannen mét een verhaal van Gaer Cookware.

Dat moet Westerkaatje ook hebben gedacht!

Een fijne selectie gietijzeren pannen van Gaer

Dus heeft een van de gastvrije gezichten uit de winkel, Jol, een fijne selectie uit het aanbod van Gaer Cookware gemaakt (“Fraaie pannen heb je uitgekozen, Jol!”) en deze is nu dus te koop aan de Lusthofstraat 51B in Rotterdam.

En Gaer? Wel, Gaer Cookware is stiekem hartstikke trots om te mogen samenwerken met culinair zwaargewicht Westerkaatje.

Wat een mooie selectie gietijzeren pannen… en…, ieder mét een verhaal!

Je kunt de pannen vanaf nu met eigen ogen zien en voelen. Komt dat zien! En… voelen! 😉

Nieuwsgierig naar Westerkaatje?
Westerkaatje Traiteur
Lusthofstraat 51B
3061 WK  Rotterdam
Telefoon: 010-2141299

Westerkaatje Trattoria
Benthuizerstraat 60d
3036 CK Rotterdam
Telefoon: 010-4666556