Over Gaer

Wie, wat, hoe en waar? Dit is Over Gaer!

Gaer Cast Iron Cookware is ontstaan uit mijn oneindige interesse voor smaakvol en gezond eten, vormgeving, ambacht en nostalgie.

Ik ben Dennis Gaertman uit Rotterdam, een ware thuiskookfanaat en breng graag en veel tijd door met koken. Jaren terug ben ik als een blok gevallen voor de uitstekende kookeigenschappen, degelijkheid en veelzijdigheid van gietijzeren pannen.

Daarnaast vind ik de vormgeving van de pannen vaak prachtig, spreekt de ambachtelijkheid waarmee ze zijn vervaardigd mij aan en, tja, de aanblik van een gietijzeren pan op het fornuis vervult mij ook met een warm vleugje nostalgie.

 

Altijd bijzonder…

Begonnen vanuit enorme liefhebberij biedt Gaer Cookware een wisselend assortiment gietijzeren kookgerei. Vintage pannen of zelfs oude pannen die vakkundig zijn gerefurbished.

Ik ben onvermoeibaar op zoek naar mooie, bijzondere gebruikte gietijzeren pannen om deze een tweede leven te geven bij jou in de keuken én op tafel. Zo serveer jij altijd iets bijzonders! Kijk maar:

 

Prima pannen!

Alleen kwalitatief goede pannen komen in aanmerking voor het assortiment van Gaer Cookware en dat maakt iedere afzonderlijke gietijzeren pan bijzonder, soms uitzonderlijk en zelfs een collectible. En belangrijk: alléén die pannen die jij veilig en tot in lengte van jaren in jouw keuken zult gebruiken!