Ontdek de nieuwe gietijzeren koekenpan van GAER Cookware

Ontdek de nieuwe gietijzeren koekenpan van GAER Cookware

Ben je klaar voor een nieuwe, duurzame kookervaring? Maak nu dan kennis met de nieuwe gietijzeren koekenpan van GAER Cookware!

Ontdek waarom deze superieure gietijzeren skillet van geheel Nederlandse makelij het juiste gereedschap is voor jouw keuken. En op tafel… 😉

Het juiste keukengereedschap

Met GAER Cookware streef ik ernaar om duurzaamheid, smaak en plezier in jouw keuken te brengen. En ik geloof dat goed en duurzaam keukengereedschap hierbij een (betere) wereld van verschil maakt.

De nieuwe gietijzeren koekenpan van GAER Cookware is zo’n tool: onverwoestbaar, milieuvriendelijk, veel smakelijker eten en kookgenot. “Happy cooks make happy food!”, zeg ik altijd en daarom ben ik verheugd om mijn eigen, nieuwe gietijzeren koekenpan aan jou voor te stellen.

“Happy cooks make happy food!”

— Dennis, Oprichter GAER Cookware

Door mij ontworpen om je kookervaring naar een hoger niveau te tillen. In deze geweldige pan zit al mijn plezier, gedrevenheid en jarenlange ervaring die ik heb opgedaan in koken met gietijzer.

Waarom kiezen voor de GAER Cookware gietijzeren koekenpan?

Gietijzeren pannen hebben zich al eeuwenlang bewezen als uitzonderlijk goed keukengereedschap. Voor de gietijzeren GAER koekenpan is dat niet anders. Sterker nog: de GAER pan blinkt ook nog eens op tal van vlakken uit, namelijk:

vanwege het materiaal
  • gietijzer is bij normaal gebruik onverwoestbaar
  • gietijzer weerstaat extreem hoge temperaturen
  • de vorm en massa van het gietijzer maakt dat het warmte langer vasthoudt.

Onmisbare eigenschappen voor het bereiden van jouw dagelijkse kost.

vanwege jouw kostbare gezondheid
  • de pan is vrij van schadelijke stoffen (gifvrij: géén PFAS, zoals PFOA, PFOS en GenX)
  • de seasoning is jouw fijne, onschadelijke en herstelbare anti-kleeflaag

Iedere afzonderlijke pan heb ik namelijk ingebrand met zuiver plantaardige olie. De zogenaamde seasoning, jouw gezonde anti-kleeflaag. Vrij van schadelijke stoffen. Met gebruik en eenvoudig onderhoud bouwt de seasoning zich op en wordt de pan geweldig anti-kleef. En wanneer het nodig mocht zijn, kun jij deze natuurlijke laag ALTIJD zelf herstellen.

vanwege zijn milieuvriendelijkheid
  • de GAER pan bestaat voor 100% uit gerecycled ijzer
  • de GAER pan is geheel en al recyclebaar
  • de GAER pan is vrij van schadelijke stoffen en kan daarom geen milieuschade berokkenen
  • de GAER pan gaat extreem lang mee, dus geen vervang

Je kiest dus voor de GAER pan wanneer je gezondheid en onze planeet je lief is.

vanwege zijn fraai en slim design
  • door Nederlandse topontwerper vormgegeven, oftewel Dutch Design
  • sierlijke vormen en daarmee een lust voor het oog
  • langere ergonomische steel met plek voor twee handen om de pan vast te nemen
  • egale afwerking voor extra luxe en functionaliteit

Ja, je ziet het: het oog wil ook wat. En dus staat de GAER pan ook nog eens mooi op iedere tafel, in alle keukens en elk interieur!

vanwege zijn ambachtelijke gietwerk en hoogtechnologische afwerking
  • door vakbekwame Nederlandse ijzergieterij vervaardigd
  • door hightech metaalbewerkingsbedrijf uit Nederland ultraglad gepolijst
  • gepolijste afwerking voor extra luxe en functionaliteit
  • op de tiende (!) millimeter nauwkeurige afgevlakte buitenbodem voor perfecte aansluiting op iedere kookplaat

Voor de GAER pan heb ik de allerhoogste kwaliteitseisen gesteld. Hiermee heb jij een uniek, superieur, op-en-top Nederlandse topproduct in jouw keuken en op tafel.

vanwege zijn kookprestaties
  • optimale bodemdikte voor gelijkmatige warmteverdeling
  • optimale bodem- en wanddikte voor intensievere warmtestraling (radiatie)
  • word een betere kok met de GAER pan
  • egaalgladde binnen- en buitenbodem zorgen voor moeiteloos schoonmaken

Wanneer je de eigenschappen en werking van de GAER pan goed hebt leren kennen zul je zien dat jij steeds beter en lekkerder bakt en kookt. De GAER pan daagt je uit!

De nieuwe gietijzeren koekenpan van GAER Cookware

Praktische tips voor gebruik en onderhoud

Je haalt het allerbeste en daarmee letterlijk het allerlekkerste uit je GAER pan met mijn tips voor gebruik en onderhoud. Gelukkig kan iedereen dat. Je ontvangt namelijk bij aankoop een handig boekje waarin ik je stap voor stap meeneem in hoe jouw GAER pan een leven lang meegaat en alles uit je mooie pan haalt. De beschrijvingen zijn helder en de kleurrijke foto’s spreken voor zich.

Een gebruikstip is bijvoorbeeld dat je het best de pan eerst goed verhit alvorens je een ingrediënt toevoegt. Dit voorkomt kleven.

Mijn beste onderhoudstip is trouwens het schoonmaken van de GAER pan. En het is eenvoudiger dan je zou denken. Na gebruik was je de pan namelijk enkel af met warm water en een gewone afwasborstel. Zorg ervoor dat je de pan goed droogt en een dunne laag olie aanbrengt om roest te voorkomen.

Dit simpele onderhoud zorgt er zelfs voor dat jouw pan van generatie op generatie kan worden doorgegeven!

Maak de meest uiteenlopende gerechten in jouw GAER pan

Nee, de GAER pan is er niet alleen voor een biefstuk…, voor “dat stukje vlees“.

Sterker nog, deze gietijzeren koekenpan is uitermate geschikt voor allerlei ingrediënten: groenten, vis, eieren, pasta, brood en hartige en zoete taart en…, ja, ook vlees.

Of: ontbijt, lunch, diner, supper, snacks, dessert…

Je zult versteld staan wat er allemaal met de gietijzeren GAER kan… Wil je een kleine opsomming? Spaanse tortilla, stukken pompoen, ui, knoflook en kruiden garen in de oven om er vervolgens soep van te koken, groene groentenfrittata (courgettes, lente-ui, doperwten), fish pie van bladerdeeg, havermout pancakes, op huid gebakken zalm, geschroeide groene asperges met parmezaan, smeuïge kaasomelet, Mexicaanse taco’s, crunchy snackkikkererwten uit de oven, spiegelei met bacon, vegan bonenburgers met knapperkorst, Oudhollandse boterkoek, met spinazie/feta gevulde filodeegpakketjes, appel- en spekpannekoeken (óók naturel), dikke crusty tosti’s van zuurdesembrood met gesmolten kaas en jalapeñopeper, honing-polenta cake, ovengebakken pizza (ja, de GAER pan kan met gemak 300°C aan), focaccia met olijven en rozemarijn, krokante tofublokjes voor jouw gado-gado, spaghetti met garnalen, ovengegaarde aardappelwedges – crispy korst, fluffy van binnen…

De gietijzeren GAER is juist geschikt voor groenten
De gietijzeren koekenpan is juist zeer geschikt voor bereiding van groenten

Wat vinden klanten van de GAER pan?

GAER-klanten zijn hartstikke enthousiast over de GAER Cookware gietijzeren koekenpan!

Bianca uit Houten schreef: “De pan is gisteren helemaal goed aangekomen: manlief heel erg blij!

Vincent uit Ouddorp stuurde trots een foto van zijn GAER-exemplaar om z’n opgebouwde gladde seasoning te tonen en schreef: “Babybibsenglad. Dagelijks gebruik, kokend water en grof zeezout. That’s all.” Of neem quintenlab op Instagram: “Een top pan.” Niels op zijn beurt: “Wat een mooi product!

Ik wil er ook een voor mijn dochter!

Tot slot Ingrid uit Blaricum, een van de allereerste kopers van de nieuwe koekenpan van GAER Cookware: “We zijn er erg tevreden over en ik wil er eentje voor mijn dochter kopen die volgende week 25 jaar wordt.

Nu hoor je het ook eens van een ander!

Dus waar is de GAER Cookware gietijzeren koekenpan te koop?

Exclusief in de online-winkel van GAER Cookware!

Conclusie over de GAER pan

Of je nu een doorgewinterde thuiskok bent of net begint met koken, de GAER Cookware gietijzeren koekenpan is de duurzame must-have voor elke keuken. En: “Happy cooks, make happy food!” 🙂

 

Tags: