Zet de GAER koekenpan in de oven en verwarm deze voor op 200℃.
Snijd de pompoen eerst doormidden, verwijder de zaden met de lepel en snijd dan ca. 8 à 10 pompoenslices, halve maantjes van hooguit 1 cm dik. Bewaar de rest van de pompoen in de koeling.
Leg de pompoenslices in stervorm in de gietijzeren pan en vet ze met behulp van het kwastje in met 1 eetlepel olijfolie en bestrooi met peper en zout
Meng ondertussen met een vork 100 gram feta, 2 eetlepel verse peterselie, 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepel yoghurt, ½ eetlepel gochugaru en de 2 el extra vierge olijfolie in een apart kommetje. Voeg eventueel peper en zout toe.
Zet de gietijzeren koekenpan in het midden van de oven en bak 25 minuten of totdat de pompoenmaantjes gaar zijn.
Haal de hete pan uit de oven en laat de pompoen ietwat afkoelen, eventueel op een bord of rooster. Gebruik de spatel.
Besmeer knapperig, vers brood royaal met de 100 gram fetaspread en beleg met twee pompoenslices. Bestrooi met peterselie en een extra snuif gochugaru.